Καλαθοσφαίριση

Από το 1983 όμως μέχρι και σήμερα στο σωματείο λειτουργούν και τμήματα ανδρικού, γυναικείου μπάσκετ, με αρκετές διακρίσεις στον χώρο τους, καλύπτοντας την ανάγκη για ανάπτυξη και άλλων αθλημάτων στην περιοχή μας.

Η ανδρική ομάδα αγωνίζεται για πολλά χρόνια στην Α΄ κατηγορία της Ε.Κ.Α.Σ.Θ. με πρωταγωνιστικό ρόλο.

Η γυναικεία ομάδα αγωνίζεται εδώ  και πολλά χρόνια στην Α2 εθνική κατηγορία και μάλιστα την περίοδο 2017-2018 έπαιξε μπαράζ για άνοδο στην Α1 εθνική κατηγορία.

Επίσης τα τελευταία χρόνια διακρίνονται ιδιαίτερα οι ομάδες του εφηβικού και παιδικού μπάσκετ, κατακτώντας υψηλές θέσεις στα αντίστοιχα πρωταθλήματα, που συμμετέχουν όλες οι ομάδες του νομού Θεσσαλονίκης.

Η εφηβική ομάδα την αγωνιστική περίοδο 2017-2018, πέρασε για πρώτη φορά στις 16 καλύτερες ομάδες από τις 120 του νομού  Θεσσαλονίκης. Η παιδική ομάδα τα τελευταία τρία χρόνια πρωταγωνιστεί και συγκαταλέγεται στις καλύτερες 6 ομάδες της Θεσσαλονίκης μαζί με τις ομάδες του ΑΡΗ, ΠΑΟΚ, ΗΡΑΚΛΗ, ΧΑΝΘ και ΜΕΝΤ. Αρκετοί αθλητές από τα τμήματα υποδομής έχουν μεταγραφεί κατά καιρούς σε μεγαλύτερες κατηγορίες.

Την  αγωνιστική περίοδο 2004-05,  η ομάδα  του γυναικείου  μπάσκετ κατέκτήσε το κύπελλο Θεσσαλονίκης, νικώντας στον τελικό την ομάδα του Αίαντα Ευόσμου, για πρώτη  φορά στην ιστορία της .